Materijali koje koristimo u izradi namještaja po mjeri.

Prirodno drvo

Drvo je plemenit i kvalitetan materijal koji se koristi za izradu namještaja od samog njegovog nastanka. Danas, pored brojinih vještačkih materijala i imitacija drveta, ono dobija na vrijednosti. Nema tog komada namještaja koji se ne može izraditi od njega, ali se zbog konačne cijene proizvoda, količina drveta često smanjuje samo na vidljive delove.

 

RTEmagicC_ce3139

 

Počevši od stolica, trpezarijskih, barskih, radnih, baštenskih, preko stolova raznih namjena, kreveta, svih vrsta komoda, vitrina, ormarića, plakara, pa sve do kuhinja, drvo nalazi svoju primjenu. Modernizacijom obrade ovog prirodnog materijala i izrade namještaja dolazi se do proizvoda koji su visokog kvaliteta, izdržljivosti, sa osobinama koje zadovoljavaju savremena očekivanja.

 

 

Istovremeno se razvijao i dizajn. Tako su nastale veoma efektne kombinacije drveta i forme namještaja, sa naglaskom na moderno, kvalitetno i funkcionalno. Upravo ova veza između drveta i dobrog oblikovanja naglašava ono najbolje od oba. Drvo će izgledati moćno, snažno i dugovječno, dok će kvalitetno obrađen i oblikovan namještaj dobiti na vrijednosti i estetici.

 

 

Čak i namještaj kod kog se drvo pojavljuje samo kroz detalje može izgledati moćno i toplo. To se jednako odnosi na moderan i savremen stil uređenja enterijera. Sa po kojim komadom namještaja koji je izrađen od drveta, čitav ambijent može izgledati prirodno čak i kada preovlađuju metal, staklo, plastika i kamen.